Nieuwsflits

2024 03 27 fbpn in de schakel 13

27 maart 2024 was onze eerste B&DO vergadering van het jaar.

Afgevaardigden van het bestuur van (bijna) elke aangesloten organisatie waren aanwezig om samen te vergaderen. Dit doen we twee keer per jaar. Na het officiële gedeelte, waarin de jaarstukken worden goedgekeurd, volgt een themabijeenkomst. 

De themabijeenkomst heeft een actueel onderwerp. Dit keer was het thema: hoe vergroot ik de communicatie mét en/of tussen mijn achterban? De themabijeenkomst heeft een interactief karakter. Zo kunnen de aangesloten organisaties ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Ook dit keer kwam er een levendige discussie op gang. 

We sluiten de avond af met een informeel samenzijn.

FBPN is een samenwerkingsverband tussen 35 aangesloten organisaties. Door regelmatig bij elkaar te komen, kunnen we het samenwerkingsverband sterk en levendig houden.

Kunt u ook niet wachten om uw organisatie naar 'THE NEXT LEVEL' te tillen? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Als u een afspraak met ons maakt, plannen wij deze voor u in. FBPN maakt professioneler en met ons als partner staat u een stuk sterker.